2012-10-05

Ha ez éltet minket éljünk is meg belőle!




A Grand Village Shop megálmodásakor a terveink között szerepelt, hogy az értékesítés mellett workshopokat is szeretnénk tartani, ahol a hozzánk hasonló tervezőknek, iparművészeknek, kézműveseknek is szeretnénk hasznos és gyakorlati tanácsokban bővelkedő előadásokat, képzéseket szervezni és tartani, (hiszen tudjuk hogy milyen rögös az út…).
Az indító előadás sorozatunk a márkamenedzsment témaköreit öleli fel, természetesen kiválaszthatod a téged érdeklő témákat, de érdemes az egész sorozaton részt venni. A szombati workshop betekintést nyújt az előadáson elhangzó témákba, így megkönnyíti a döntésedet!

Vendégeink a Folqa megálmodói és forgalmazói lesznek, Juhász Péter reklámszakember és Juhász-Váczi Heni ügyvezető. Péter előadása után lehetőségetek lesz kérdezni is Tőlük a tapasztalataikról és a workshopon elhangzottakkal kapcsolatban. 

Hozzatok magatokkal 1-2 db saját terméket, amit már piacra dobtatok, vagy csak a közeljövőben  szeretnétek értékesíteni.

A korlátozott hely miatt, kérünk titeket, hogy részvételeteket feltétlenül jelezzétek a megadott e-mail címen: grandvillage.budapest@gmail.com! Az e-mail tárgyába írjátok be: önképzés

A részvételi díj befizetésére a helyszínen lesz lehetőségetek a workshop napján!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! :-)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése